Followers

Thursday, August 27, 2015

Habbatus sauda plus madu HSPM

"Dari perut lebah itu keluarlah minuman yang bermacam warnanya sebagai penawar (ubat) bagi manusia" (Al-Nahl:69)

Rasulullah (SAW) BERSABDA, "Tetaplah kamu berubat dengan habbatus sauda kerana sesungguhnya ia mengandungi bahan penyembuh bagi segala penyakit kecuali mati." (Hadis riwayat Bukhari)

Kandungan HSPM
1. Habbatus sauda
2. Madu asli

Bagaimana habbatus sauda plus madu berfungsi merawat kebanyakan penyakit
1. Menguat sistem pertahanan badan semulajadi yang sedia ada dalam tubuh. Kandungan lengkap dalam habbatus sauda menguatkan sistem imundaripada sebarang penyakit.

2. Mengandungi hormon yang lengkap untuk menambah kecergasan mental, seksual dan pelbagai aktiviti.

3. Melancar semula perjalanan darah dan membantu kearah penyembuhan semulajadi.

4. Kandungan nigellon yang terdapat didalam habbatus sauda terbaik dan paling berkesan untuk merawat masalah kesukaran bernafas, lelah dan radang tengkorok.

5. Mrmbantu menguat kembali fungsi-fungsi buah pinggang, hempedu, hati, jantung, dan bahagian lain dalam tubuh seperti sediakala. Oleh itu, insyaallah boleh membantu pensakit kencing manis, gout, jantung dan sebagainya.

6. Membekal sel-sel yang diperlukan untuk menambah krupayaan tubuh, menyingkirkan tumut/ketumbuhan yang mengakibatkan barah.

7. Membersihkan perut, menyingkirkan angin, kahak dan pelbagai tindak balas berlaku semasa rawatan. Namun ia tidak meninggalkan sebarang kesan sampingan dan selamat digunakan.

PENYAKIT YANG DAPAT DIRAWAT OLEH HABBATUS SAUDA PLUS MADU HSPM
1.Darah tinggi
2. Kencing manis
3. Resdung
4. Asma
5. Luka dihati
6. Batu karang
7. Gout
8. Lemak berlebihan
9. Sakit buah pinggang
10. Luka falam mulut
11. Luka dalam perut
12. Kurangbpenghadaman
13. Menegang permukaan kulit
14. Mengecut ketumbuhan /tumur
15. Senggugut
16. Buasir
17. Putaran haid tidak menenti
18. sakit usus perut
19. Luka usus kecil
20. Ketegangan urat saraf
21. Letih lesu
22. Masalah penglihatan
23. Anti canser
24. Masalah buah pinggang
25. Masalah angin ahmar
26. Menambah ghairah seks
27. Kurang ransangan seks
28. Masalah anemia
29. Meningkat kecergasan minda
30. Masalah tulang dan sendi

CARA PENGAMBILAN HABBATUS SAUDA PLUS MADU HSPM
1. Dewasa ( berkahwin) 1 sudu teh 2 kali sehari, pagi sebelum makan dan malam 30 minit sebelum tidur.
2. Dewasa bujang - 1 sudu teh, pagi sebelum makan.
3. Kanak-kanak - setengah sudu teh pagi sebelum makan.

Untuk sebarang pertanyaan dan harga habbatus sauda plus madu

Whatsapp 0193439341

Thursday, March 5, 2015

Makan maajun makin kurus

Makan maajun anggun bistari makin kurus la...
Alahai...ini antara kesan pengambilan maajun anggun bistari tau...
Mengawal selera makan dan menurunkan berat badan. Detox sekali.
Jadi boleh la kurus sikit...kurus banyak pun tak cantik jugak kan...

Monday, March 2, 2015

Maajun anggun bistari

Maajun anggun bistari atok baru lagi..panas-panas..
Bagi yang biasa membeli dari saya, terima kasih saya ucapkan.
Harap jangan serik beli dari saya ya..kadang-kadang masalah dengan pos laju...maklum plastik prabayar baru dengan borang, dengan sistem yang belum mantap pada saya.
Apapun masalah, saya cuba pos cepat2 order anda n masalah pun saya selesaikan secepatnya ya...walaun pun terpaksa ulang alik pos laju beberapa kali..
Ok..bagi pengamal maajun anggun bistari, please alert dengan bila maajun dah nak habis dan bila nak starr balik.kalau boleh order awal2 skit k..sebab kita tak nak stok dah habis, nak mula botol baru, baru nak order...
Jangan menggelabah nanti.

Ok dear..tq again. Bagi baru nak mencuba..
Whatsapp atau tele saya 0193439341 @aeidah

Monday, February 23, 2015

Baju kanak-kanak lelaki

Baju kanak-kanak lelaki ni sesuai untuk raya. Bagi yang suka shopping awal, boleh order k...
Ready stok.
Kalau nak follow ig saya pun boleh..motif screenshot ig..hihu..
Dan saya pun ada page fb k..
www.facebook.com/kedaionlineibu
Jemput semua like.
Baju kanak-kanak yang saya jual
Maajun pun saya jual.

Monday, January 19, 2015

Cara makan untuk tambah kesuburan dan kesihatan

Biasa saya ditanya tentang cara makan maajun anggun bistari untuk kesuburan. Atau yang nak mengandung.
Ada juga yang saja nak makan untuk kesihatan dalaman wanita.
Ada juga mak mak nenek nenek yang nak makan maajun ni.
Nenek saya pun suka maajun ni sebab badan jadi ringan dan senang ketandas.

Ok.fungsi utama untuk merancang.
Fungsi maajun ni bagi panas kan badan.berkesan 24 jam macam pil perancang.
Tapi tak de la pans sangat.saya makan tak rasa pun panasnya. Dan boleh diambil oleh ibu menyusu. Tiada masalah kering susu.

Bagi yang saja nak makan, atau untuk mendapatkan zuriat.
Untuk mendapat zuriat, cuba amal 3 bulan hingga period regular. Then  boleh stop atau hanya makan selang sehari.
Makan macam ni untuk rahim sihat dan kuat dulu.
Kakau saja nak makan, makan la selang sehari atau dua hari sekali. Ni pon boleh tambah kesuburan juga. Dan tiada rehat.
Lain sikit la cara makan dari merancang.

Jelas tak? Saya cuba je terangkan..
Kalau belum jelas boleh hubungi saya.
Whatsapp atau telegram je k..0193439341

Sebotol rm18 tak masuk pos.
Nak borong pon boleh. Lebih jimat. Share dengan kawan2.. Tq for reading.

Dress anna frozen

Last piece dress anna frozen ni nak bagi harga murah
Rm36 termasuk pos.
Saiz available 140 (6-7 tahun)
Boleh whatsapp saya ya
0193439341

Sunday, January 4, 2015

Baju kanak-kanak lelaki jimat

Set baju kanak-kanak lelaki ni memang jimat tau.
Set 3 baju 1 jeans.
Baju kotor boleh terus tukar..hihi
Harga rm60 tidak termasuk pos.
Saiz
2 tahun
3tahun
4 tahun
5 tahun
6 tahun
7 tahun
Whatsapp 0193439341

Friday, January 2, 2015

L nice merah. Baju kanak-kanak perempuan

Ready stock bulan ini
Saiz 80(1-2),90(2-3tahun),100(3-4 tahun),110(4-5 tahun),120(5-6 tahun)
Rm35 tidak termasuk pos
Whatsapp 0193439341