Followers

Monday, January 19, 2015

Cara makan untuk tambah kesuburan dan kesihatan

Biasa saya ditanya tentang cara makan maajun anggun bistari untuk kesuburan. Atau yang nak mengandung.
Ada juga yang saja nak makan untuk kesihatan dalaman wanita.
Ada juga mak mak nenek nenek yang nak makan maajun ni.
Nenek saya pun suka maajun ni sebab badan jadi ringan dan senang ketandas.

Ok.fungsi utama untuk merancang.
Fungsi maajun ni bagi panas kan badan.berkesan 24 jam macam pil perancang.
Tapi tak de la pans sangat.saya makan tak rasa pun panasnya. Dan boleh diambil oleh ibu menyusu. Tiada masalah kering susu.

Bagi yang saja nak makan, atau untuk mendapatkan zuriat.
Untuk mendapat zuriat, cuba amal 3 bulan hingga period regular. Then  boleh stop atau hanya makan selang sehari.
Makan macam ni untuk rahim sihat dan kuat dulu.
Kakau saja nak makan, makan la selang sehari atau dua hari sekali. Ni pon boleh tambah kesuburan juga. Dan tiada rehat.
Lain sikit la cara makan dari merancang.

Jelas tak? Saya cuba je terangkan..
Kalau belum jelas boleh hubungi saya.
Whatsapp atau telegram je k..0193439341

Sebotol rm18 tak masuk pos.
Nak borong pon boleh. Lebih jimat. Share dengan kawan2.. Tq for reading.

Dress anna frozen

Last piece dress anna frozen ni nak bagi harga murah
Rm36 termasuk pos.
Saiz available 140 (6-7 tahun)
Boleh whatsapp saya ya
0193439341

Sunday, January 4, 2015

Baju kanak-kanak lelaki jimat

Set baju kanak-kanak lelaki ni memang jimat tau.
Set 3 baju 1 jeans.
Baju kotor boleh terus tukar..hihi
Harga rm60 tidak termasuk pos.
Saiz
2 tahun
3tahun
4 tahun
5 tahun
6 tahun
7 tahun
Whatsapp 0193439341

Friday, January 2, 2015

L nice merah. Baju kanak-kanak perempuan

Ready stock bulan ini
Saiz 80(1-2),90(2-3tahun),100(3-4 tahun),110(4-5 tahun),120(5-6 tahun)
Rm35 tidak termasuk pos
Whatsapp 0193439341