Followers

Tuesday, May 17, 2016

Maajun anggun bistari - MAB

Salam semua..ramai yang message saya tanya saya masih jual MAB ke?
Ya sayang, saya masih aktif menjual MAB secara runcit dan juga borong..

Harga sebotol rm18
Pos rm6 sm/ rm10 ss untuk 1-10 botol

Belian borong, boleh message saya ya..atau lihat post saya sebelum ini..saya ada nyatakan.


Stok sentiasa ada insyaallah.. Pelanggan-pelanggan saya, anda boleh simpan nombor telefon saya
0193439341
Saya akan guide anda cara makan dan juga masa healing crisis..jangan risau,jangan segan nak tanya..😊

Wednesday, May 4, 2016

Testimoni Maajun Anggun Bistari (MAB)

Salam sejahtera semua....
Ramai yang berminat untuk mencari Maajun anggun bistari ni sebagai alternatif kepada perancang keluarga moden yang ada sekarang ni. Ramai dah tahu sendiri kesan-kesan jangka masa panjang dan kesan semasa mengambil peancang moden. seperti period yang tidak teratur, tidak period langsung, berat badan naik mendadak, jerawat, kulit kusam, period tidak berhenti dan macam lagi kesan yang menakutkan seperti boleh membawa maut kerana darah beku akibat pengambilan pil perancang yang agak lama.

Jadi, maajun anggun bistari adalah pilihan yang bijak untuk menggantikan peancang moden, tapi maajun anggun bistari juga sesuai untuk diambil bersama perancang moden seperti pil, iud, implanon,depo dan lain-lain...

whatsapp atau message sekarang!!!
0193439341

Antara fungsi lain maajun anggun bistari (MAB) ini
- merawat keputihan
- melawaskan period
- mengatasi masalah senggugut
- membuang toxin (detox)
- melawaskan pembuangan najis
- membuang angin dalam badan
- meawat miss v yang longgar
- menganjalkan payudara
- mengatasi masalah period yang tidak stabil
- awet muda

ok kan fungsi mab ni...saya ada banyak terstimoni-testimoni yang bertulis dan lisan sebenarnya dari kisah pengamal tegar maajun anggun bistari ni. sekejap lagi saya kongsikan testimoni bertulis.
sekarang saya nak kongsi testimoni lisan sekejap

Antaranya
- kolestrol dalam badan turun!!!! sebelum mengamalkan maajun anggun bistari bacaan kolestrol mencecah hingga 7. selepas mengamalkan mab secara konsistan, bacan kolestrol turun ke 3!!!
- silau mata pun tiada lagi


ok..berminat untuk dapatkan MAB???? whatsapp 0193439341


sekarang jom baca testimoni bertulis pengguna MAB
- period stabil
-payudara mentap
-hubungan bersama suami pon makin hangat
-darah haid yang sebelum ni tidak berhenti, kini berhenti selepas tak sampai sebotol amalkan mab
- rasa makin ketat
-badan ringan





ok setakat ni sahaja buat masa ni. whatsapp atau mesage segera ke 0193439341


PELUANG JANA PENDAPATAN DAN LUASKAN LAGI PENGETAHUAN MENGENAI MAAJUN ANGGUN BISTARI.


Saya ingin menjemput semua yang sudah mengamalkan maajun anggun bistari, atau bakal pelanggan maajun anggun bistari untuk sama-sama berkongsi kebaikan maajun anggun bistari kepada semua wanita diluar sana

JOM JADI DEALER MAB!!! Jom jadi Agent MAB!!!!
modal kecik ja..
RM320 untuk 20 botol
RM450 UNTUK 30 BOTOL
RM700 UNTUK 50 BOTOL
RM1300 UNTUK 100 BOTOL

JEMPUT SEMUA!!! group support disediakan untuk sebarang pertanyaan. 0193439341