Followers

Thursday, December 28, 2017

Mab Customer group

Salam semua..

jika anda berminat untuk join group telegram MAB, untuk customer bertanyakan soalan dan juga sebarang perkongsian mengenai info MAB,
jemput join

https://t.me/joinchat/DIbWTQ_CU2wW4PU63Go0DQ

Sunday, December 10, 2017

MAB POSTAGE







Terima Kasih untuk semua pengguna n pengamal MAB terutamanya pelanggan setia akak...
tak putus2 order n rajin berkongsi kebaikan MAB pada semua.
Alhamdulillah, MAB sentiasa mendapat sambutan. sebab apa?...
MAB dah lama di pasaran, 30 tahun lebih ya...
dan masih utuh dengan formula asli, buatan tradisi tanpa bahan yang membahayakan tubuh badan,

akak sendiri amalkan, dan yakin, sebab tu akak pun jual..kalau akak tak yakin, tak makan, nak kongsi dengan orang ramai pun akak takut.

kalau berminat, cepat, wasap akak ida..insyaallah akak ida akan bantu anda dengan cara makan yang betul..

nak kongsi ni, korang suka kan kalau dapat testimoni ketatkan kembali vagina selepas bersalin?
nak pikat suami kan?...jom tgk testimoni ni



Tuesday, September 12, 2017

Maajun Anggun Bistari MAB basic INFO

salam..saja buat post ni untuk bagi ringkasan mengenai MAB

post sebelum ni macam panjang sangat, mungkin ada yang malas nak baca panjang kan...

💡MAB?
Maajun Anggun Bistari


💡Harga?
RM21 sebotol

💡Postage?
RM7/RM11

💡Sebotol ada?
21 biji

💡Ramuan?
👉 Manjakani
👉Kacip Fatimah
👉inai
👉 habbatussauda
👉Akar serapat
👉 Senduduk
👉 Madu



100%  Bahan semulajadi, natural ingredient

💡Fungsi Istimewa?
Merancang Keluarga/Menjarak Kehamilan

💡Lain2 Khasiat?
Membantu
🔹Membuang Angin
🔹Membuang Toxin
🔹Merapat Otot MissV
🔹Menambah Tenaga Luar/Dalam
🔹Merawat Keputihan
🔹Merawat Sakit Senggugut
🔹Melawas Pembuangan Air Besar/Kecil
🔹Merawat Buasir
🔹Menegang Kembali Urat2
🔹Melewat Monopause
🔹Menggalak Pertambahan Susu Ibu

💡Siapa yg boleh makan ?
💁🏻Wanita 18thn keatas
💁🏻Ibu2 Menyusukan
💁🏻Ibu2 yang menggunakan Perancang Klinik
💁🏻Ibu2 Yang Ingin Merancang Keluarga
💁🏻Warga2 yang sudah menopause

💡Cara makan?
Follow formula
21mkn - 6 rehat - 21mkn

💡Period boleh mkn?
Boleh, takda masalah

💡Ada expired date?
Tiada expired date, bergantung pd kaedah penyimpanan
Kebiasaannya simpan dalam peti sejuk boleh bertahan sehingga 1 1/2 thn

💡MAB ada lulusan?
✔Ada .
✔Sijil Lulus Test Steroid  & Mercury dari Lab UTM
✔Sijil Bebas Racun dari Pusat Racun Negara

💡Dah lama amalkan , boleh nk join Dealer.

Menarik?.. berminat nak cuba MAB? boleh hubungi saya

www.wasap.my/60193439341/NakOrderMAB

LIKE FB PAGE : www.facebook.com/maajunanggunbistarimsia
FOLLOW IG @mab_maajun





Tuesday, August 15, 2017

Fever Glam Lipstik lip matte Malaysia

Awakkkk!! Baca ni pengunguman penting..biar sampai ke terussss ke lubuk dasar hati yuuuu! 📢📢
Fever Glam ada special PROMO AIDIL ADHA bermula harini sehinggaaaa 14 September 2017!
.
Harga Asal : RM36.00
Promo Aidil Adha + Promo Abam Askar :
🌸1pcs - RM33
🌸2pcs - RM60
Nampak tak nampak takkkk..Akak Glam belanja PENJIMATAN sehingga RM20.00 hokeyyyy. Boleh bayar tiket wayang tengok ceghita Annabelle!
.
Nak beli dua batang Fever Glam Liquid Matte pun boleh..nak campur satu Fever Glam Liquid Matte + satu Fever Glam Eyeliner pun bolehhhh.
Mix & match gitewwwww. Tak kisah..yang penting yu hepiii. Hihihi
.
Nak grab harga PROMO? 

cecepat sepantas kilat Akak Glam asingkan kat tepi spesial untuk awakkkk! 😍😍









serious mmg best sangat lipmatte ni.. walaupun dia matte, tapi tidak mengeringkan bibir..
cuba tau jangan tak cuba...nak rasa lipstik setaraf antarabangsa tapi buatan Malaysia..
cuba fever glam...confirm tak menyesal

Thursday, August 10, 2017

Testimoni pengguna MAB

masalah kentut vagina hilang

ingatkan dah menopouse..terkejut period kembali

kulit muka makin bersih

susu badan makin banyak...sesuai untuk ibu menyusu amalkan MAB

Melawaskan pembungan
Merapatkan kembali vagina 
susu badan makin bertambah
keputihan hilang

buat stok sebab merantau

Badan ringan makan MAB, bantu melawaskan juga

Badan ringan dan selesa


Period makin lancar, senang membuang,angin dalam badan pun keluar

kepututihan berkurangan

Keutihan hilang, dah tak menggaru lagi dah

susu badan makin banyakkkk

susu badan masih banyak dan bengkak


suami puji dah macam anak dara balik


6 tahun merancang dengan mab sahaja










kita ada beribu testimoni pengguna MAB.
Jadi jangan ragu-ragu untuk mendapatkan MAB
Sebotol rm21
pos rm7 sm/ rm11 ss
wasap
www.wasap.my/60193439341/NakOrderMAB

untuk lebih testimoni boleh lihat di page  facebook kami
Maajun Anggun Bistari Malaysia MAB