Followers

Tuesday, August 15, 2017

Fever Glam Lipstik lip matte Malaysia

Awakkkk!! Baca ni pengunguman penting..biar sampai ke terussss ke lubuk dasar hati yuuuu! 📢📢
Fever Glam ada special PROMO AIDIL ADHA bermula harini sehinggaaaa 14 September 2017!
.
Harga Asal : RM36.00
Promo Aidil Adha + Promo Abam Askar :
🌸1pcs - RM33
🌸2pcs - RM60
Nampak tak nampak takkkk..Akak Glam belanja PENJIMATAN sehingga RM20.00 hokeyyyy. Boleh bayar tiket wayang tengok ceghita Annabelle!
.
Nak beli dua batang Fever Glam Liquid Matte pun boleh..nak campur satu Fever Glam Liquid Matte + satu Fever Glam Eyeliner pun bolehhhh.
Mix & match gitewwwww. Tak kisah..yang penting yu hepiii. Hihihi
.
Nak grab harga PROMO? 

cecepat sepantas kilat Akak Glam asingkan kat tepi spesial untuk awakkkk! 😍😍









serious mmg best sangat lipmatte ni.. walaupun dia matte, tapi tidak mengeringkan bibir..
cuba tau jangan tak cuba...nak rasa lipstik setaraf antarabangsa tapi buatan Malaysia..
cuba fever glam...confirm tak menyesal

Thursday, August 10, 2017

Testimoni pengguna MAB

masalah kentut vagina hilang

ingatkan dah menopouse..terkejut period kembali

kulit muka makin bersih

susu badan makin banyak...sesuai untuk ibu menyusu amalkan MAB

Melawaskan pembungan
Merapatkan kembali vagina 
susu badan makin bertambah
keputihan hilang

buat stok sebab merantau

Badan ringan makan MAB, bantu melawaskan juga

Badan ringan dan selesa


Period makin lancar, senang membuang,angin dalam badan pun keluar

kepututihan berkurangan

Keutihan hilang, dah tak menggaru lagi dah

susu badan makin banyakkkk

susu badan masih banyak dan bengkak


suami puji dah macam anak dara balik


6 tahun merancang dengan mab sahaja










kita ada beribu testimoni pengguna MAB.
Jadi jangan ragu-ragu untuk mendapatkan MAB
Sebotol rm21
pos rm7 sm/ rm11 ss
wasap
www.wasap.my/60193439341/NakOrderMAB

untuk lebih testimoni boleh lihat di page  facebook kami
Maajun Anggun Bistari Malaysia MAB

Sunday, August 6, 2017

Senarai agent MAB

Kuala Lumpur 
Desa pandan - Aqila 012 2922099

Selangor
Setia Alam - Yanie 018 2564783
Bandar Kinrara/Puchong - Erie 019 2592416
Beranang - Umi 013 2215958
Beranang/semenyih/ mantin - Azma +60 19-319 8894
Taman Subang Perdana - Hana 016 6004070
Klang - Norlia 018-316 8583

Perak
Chemor - Aliza 019 4750640
Gopeng/Kampar - Arbiah 016 2529462
air kuning,tapah, kampar - Salmiza 017 552 7224
Kamunting - Rohana 012547980

Sabah
Sandakan - Hazlizah 014 3081700
Keningau - Roslina 010 5880115
Kota Belud - Jainisah 013 5454729

Sarawak 
Limbang - Hani +6737112443

Kelantan
Kota Bharu - Cik Kay 014 810 8668
Kedai Buloh PCB - Cik Sakiah 0112 5462471

Terengganu
Dungun - Siti 019 9448807

Pahang
Bandar Tun Razak - Silawati 014 8049948

Kedah 
Sungai Petani - Siti 017 451 9885

Pulau Pinang
Butterworth - Ozimah +60 13-585 3616⁠

JOhor
Johor bharu,perling, BBU, tampoi - Azliza 019 646 4892